08.09.2024
Cinius Yayınları

Biz Kimiz? | SSS | Yazar Girişi | Cağaloğlu: (212) 528 3314 | Kadıköy: (216) 550 5078 | Ankara: (312) 439 7487 | İletişim | English ..

Cinius Yayınları > Katalog> Kitap Ayrıntı

Tüm Yayınlar
Çağdaş Türk Yazarları
Şiir Kitapları
Anı
Araştırma İnceleme
Tarih Bilim Felsefe
Ekonomi
Sağlık
Kişisel Gelişim
Sözlük
Yemek Kitapları
Deneme
Gezi Kitapları
Mizah ve Eğlence
Din ve Teoloji
Eğitim / Dil



Tanrım, Bana Kim Olduğumu Söyle
Yükselişin Seyir Defteri
Gianna Paradiso
Cinius Yayınları / Kişisel Gelişim

İnsan farkındalığı sayesinde başlangıcı hatırlayabilecek Tanrının yarattığı eşsiz bir eserdir.
Hatırlıyorum, demek ki hep vardım.
Gianna Paradiso

Algın bilincini yok etmemeli. Bilincin algını yok etmemeli. İkisini de dengede tutmasını öğrendiğin zaman, kendini bana daha yakın hissedeceksin. Senin de istediğin bu değil mi? İşte o an geldiğinde:
Sevgiyi anlat
Aşkı anlat
Dürüstlüğü anlat
Güveni anlat
Paylaşmayı anlat
İnancı anlat
Ümidi anlat
Eşitliği anlat
Yardım etmeyi anlat


Etiket 18,00 TL | %5 indirim 0,90 TL | Cinius Kitap'ta 17,10 TL



Sayfa: 228
Hamur: 2. hamur
ISBN: 978-605-4034-75-8
Boyut: 12x19,5cm
Baskı Tarihi: Kasım 2008
Özgün Dili: Türkçe


Basından
Hatırlıyorum demek ki hep vardım
Tanrım Bana Kim Olduğumu Söyle adını taşıyan kitabın altbaşlığında 'Yükselişin Seyir Defteri' yazıyor. Gerçekten de 'yükselişin seyir defteri' sözü bu tanıma hayli uygun. Çünkü bir manada kitap yükseklerden gelen mesajlara sahip. Yazar Gianna Paradiso, neredeyse tarihteki bütün mistiklerin başına gelen bir deneyimi yaşar; ölmeden önce ölüm deneyimini tadarak algının kapılarını açar ve bu açılış onun farklı algı boyutunda yeni bir dünyaya açılmasına sebeb olur. Bütün dünyada kısa zamanda best seller olan ve filme de çekilen, Donald Walsh'ın Tanrı ile Sohbet kitaplarındaki gibi Tanrım Bana Kim Olduğumu Söyle adlı kitapta Tanrı ile konuşmalar var. Ancak yalnız Tanrı ile değil, dünya dinler tarihinde Aziz Meryem kadar önemli ancak hep gözardı edilmiş, başka bir Meryem'le de diyaloglar, mesajlar var. Bu Meryem Magdalalı Meryem yani Maria Magdelena. Yeni Ahit'e göre İsa'ya bağlı bir havarı. Yuhanna İncillerine göre öldükten ve gömüldükten sonra İsa'yı ilk gören kişi. Başka kaynaklara ve Dan Brown'ın Da Vinci Şifresi'ne göre ise eski bir hayat kadını, sonrasında İsa'nın eşi ve birlikte Sarah adında çocuk sahibi olduğu kişi.
Gianna Paradiso'nun transa girerek yazdığını söylediği bu kitapta Maria Magdalena İsa'dan çocuk doğuran kişi. Yazar trans halindeyken Maria Magdelena'nin bir reenkarnasyonu olduğunu fark ettiğini iddia ediyor. Paradiso, kelimelerin kendi kelimeleri değil, Maria Magdelena'nın mesajları olduğunun altını çiziyor. Yazar, Maria Magdelena'nın mesajlarını dünyaya göndermek için görevlendirildiğini düşünüyor.
Kitabın ilginç bir iddiası da ilahi kadın mitolojisini yine ilahi mesajlarla deşmeye çalışması? Neden kadın hep günahkâr addedilir? Neden kadından daha çok korkulur? Kolektif bilinçaltında yer alan bu korkunun temeli sadece sosyolojik gerçeklere mi dayanır yoksa daha ilahi bir temeli var mıdır? Kadının üretkenliği yani doğurganlık gücü erkekten daha üstün olduğundan mıdır acaba kadının ürettiği, gazap, kin ve nefretin daha etkili oluşu? Onun ürettiklerinin enerjisinin çok daha etkin ve yüksek olarak binlerce yıla yayılması?
Eğer ruhsal ilerlemeye ilgi duyuyorsanız, kendinizin ruhsallık yolunda bir noktaya vardığınızı hissediyorsanız ve algı kapılarınız açılarak size sürprizler yapıyorsa bu kitap ilginizi çekebilir.
Leyla Mavili - Radikal Kitap (28.11.2008)



Tel: (212) 528 3314 | (532) 741 4148 | (216) 550 5078


© 2006-2012

Facebook Sayfamıza Üye Olmak İçin Tıklayın