27.07.2024
Cinius Yayınları

Biz Kimiz? | SSS | Yazar Girişi | Cağaloğlu: (212) 528 3314 | Kadıköy: (216) 550 5078 | Ankara: (312) 439 7487 | İletişim | English ..

Cinius Yayınları > Katalog> Kitap Ayrıntı

Tüm Yayınlar
Çağdaş Türk Yazarları
Şiir Kitapları
Anı
Araştırma İnceleme
Tarih Bilim Felsefe
Ekonomi
Sağlık
Kişisel Gelişim
Sözlük
Yemek Kitapları
Deneme
Gezi Kitapları
Mizah ve Eğlence
Din ve Teoloji
Eğitim / Dil



Ekip Kaynak Yönetimi
Profesyonel Yöneticiler İçin Bir Rehber
Murat Terzioğlu
Cinius Yayınları / İnceleme - Araştırma - Eleştiri


Herhangi bir konuda başarılı olabilmek için bilmek, düşünmek, çalışmak ve sonunda karar alabilmek gerekir. Temeli havacılık alanındaki kaza ve olaylar sonucu elde edinilen tecrübeler ile atılan Ekip Kaynak Yönetimi, bu karar alma sürecinde ekibinizin kalitesine, kaynakların yeterliliğine ve yönetim anlayışınıza ilişkin farkındalığınızı arttıran bir yaklaşımdır.
Yapılmasını gerekli gördüğümüz yeni şeyleri ve bilmediklerimizi öğrenmek için çaba sarf eder ve eğitimler alırız. Lakin bize lazım olan asıl şey, bilip de yapmadıklarımızı yaptıracak, farkındalık yaratacak yeni bir bakış açısıdır. Ekip Kaynak Yönetimi bize bu yeni bakış açısını sunuyor.
İnsanlar bir sorun çıkmadığı sürece gerçeklerle pek yüzleşmek istemezler. Alında gerçek ilaç gibidir, değeri ihtiyaç duyulduğu zaman bilinir. Ekip Kaynak Yönetimi sorun çıktıktan sonra tedaviye yardım eden bir ilaç değil, gerçeklerin farkına varılmasını sağlayarak sorunların çıkmasını engelleyen koruyucu bir tedbirdir.
Kuvvetli olan yanımızı herkes bilmelidir, zayıf olan yanımızı ve ve kusurlarımızı ise herkesten önce biz bilmek zorundayız. Görünen kusurların düzeltilmediği, yapılması gerekenlerin yapılmadığı durumlarda görünmez felaketler doğar, alınması gereken tedbirler çoğalır. İşte Ekip Kaynak Yönetimi zayıflıklarımızın ve kusurlarımızın farkına varmamızı sağlayan etkin bir araçtır.
Ekip Kaynak Yönetimi Karşılıklı anlayış ve değer kültürüdür. İlgili bilgili, bilgili ve yetkili olmanın yoludur.
Yaptığınız iş ne olursa olsun Ekip Kaynak Yönetimi başarıya giden yolda başlangıç noktanız olacaktır.


BASKISI YOK



Sayfa: 408
Hamur: 1. hamur
ISBN:
Boyut: 15x21 cm
Baskı Tarihi: Kasım 2010
Özgün Dili: Türkçe




Tel: (212) 528 3314 | (532) 741 4148 | (216) 550 5078


© 2006-2012

Facebook Sayfamıza Üye Olmak İçin Tıklayın